Mijn favorieten

Hypodomus Makelaars Bergen op Zoom is uw NVM-makelaar in de regio Bergen Op Zoom

Hypodomus Bergen op Zoom werkt samen met de Hypodomus vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Leiden en Maastricht.


 

Bij ons staat jouw belang centraal!


Als klant staat u centraal bij Hypodomus Makelaars Bergen op Zoom. Wij willen u een uitstekende dienstverlening bieden met optimaal gemak en tegen concurrerende prijzen. Ons streven is 100% klanttevredenheid. Wij beseffen ons dat we een grote verantwoordelijkheid hebben om uw woonwensen te helpen realiseren.

Het verkopen en kopen van een huis moet op een manier gebeuren zoals u dat wilt. U mag van ons verwachten dat wij ons 100% actief voor u inzetten! Zowel aan het begin als aan het einde van onze dienstverlening zullen we u vragen wat u van ons vindt zodat u er ook echt op kunt vertrouwen dat dit geen loze belofte is. Bekijk gerust wat onze klanten van ons vinden via onze makelaarsbeoordelingen.

 

24/7 bereikbaar


Door gebruik te maken van internet willen we u maximaal gemak bieden. Daarnaast zijn wij telefonisch optimaal bereikbaar: vanaf 8.30 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds en ook op zaterdag!

 

Geen verborgen kosten


Wij staan volledig in dienst van u als klant. Hypodomus Makelaars Bergen op Zoom maakt haar werkzaamheden en beloning transparant. U krijgt inzicht in alle kosten en we vertellen u precies wat u van onze dienstverlening mag verwachten. Wij werken nóóit voor twee partijen, maar uitsluitend voor onze opdrachtgever.


Hypodomus heeft vestigingen in o.a. Amsterdam, Maastricht, Eindhoven, Breda, Leiden en Bergen op Zoom.


Hypodomus makelaars en hypotheekadviseurs werken samen onder de zelfde naam vanuit verschillende vestigingen in Nederland. Deze samenwerking is midden in de crisis periode van start gegaan. Door deze samenwerking kunnen wij u beter van dienst zijn in een groot deel van Nederland. Het grote voordeel is dat steeds meer kopers en verkopers ons weten te vinden en dat wij als organisatie sterk in de markt staan. Alle vestigingen worden geleid door zelfstandig goed gemotiveerde ondernemers die al jaren lang op de lokale markt actief zijn en het "nieuwe makelen" beheersen.

Klik op de onderstaande link om naar de vestiging te gaan:

HYPODOMUS MAKELAARS AMSTERDAM: 
www.hypodomus-amsterdam.nl


HYPODOMUS MAKELAARS MAASTRICHT:
www.hypodomus-maastricht.nl

HYPODOMUS MAKELAARS EINDHOVEN: 
www.hypodomus-eindhoven.nl

HYPODOMUS MAKELAARS BREDA: 
www.hypodomus-breda.nl

HYPODOMUS MAKELAARS LEIDEN: 
www.hypodomusrickrijnbeek.nl